Еластична марама Boba Wrap - Bebe Sling


Еластична марама Boba Wrap

Како да ја врзете

Новороденче

Основен начин на носење - од 3,6 кг -15 кг

Доење

На што да внимавате

 

ДРУГИ ТУТОРИЈАЛИ

 

Како да ги наместите ноџињата во М-положба

Доење хоризонтална положба

Носење бочно, на колк

За тежина над 9 кг

 

 

 

16/11/2009 17:42