Boba Wrap

Boba Wrap Classic, 95% памук, 5% спандех - 3200 д.Boba Wrap Classic,  95% памук, 5% спандех - 3400 д.
Boba Wrap Serenity, 68% бамбус, 25% памук, 7% спандех - 3400 д.


Најдобро место за бебето по раѓање!

Boba Wrap е мека, удобна и растеглива марама
Овозможува директен контакт “кожа на кожа“ -  бебето го слуша вашиот глас, чукањето на срцето, топлината на вашето тело, движењето, сето тоа го смирува бебето и бргу заспива во неа
Тежината е рамномерно распоредена преку двете ваши раменици, грбот и половината. Носењето е удобно и имате слободни раце
Boba Wrap е многу едноставна за местење и користење. Прво ја врзувате и потоа го местите бебето. Нема потреба да ја одврзувате секој пат кога го вадите бебето од неа. Може да ја носите цел ден како маица и бебето по потреба лесно го ставате и вадите од марамата.

- Идеална носилка за првите месеци на бебето, но и понатака: тестирана за носење до 16 кг

- Овозможува носење во ергономска положба, оптимална за бебето но и за тој што носи

- Цертифицирана за здрав развој на колковите на бебето од страна на International Hip Dysplasia Institute - Certified HIp Healthy

- Квалитетен материјал со посебно ткаење,растеглив во 4 правци кое што обезбедува флексибилност, прилагодливост и добра потпора на бебето
- Едноставно и дискретно доење со неа
- Една величина одговара на сите

Одржување: Се пере во машина за перење, на ниска температура. Сушете ја на воздух. Не користете омекнувач.Упатства за местење, Tips & Tricks


 

 

 

 

25.03.2021 10:43:02