Палтенце прекривки (Covers)

Прекривката се носи врз носилката или марамата и  го топли бебето додека сте надвор.
Странично и на долната страна има ластик што овозможува бебето да биде убаво покриено, дури и кај поголеми дечиња ноџињата ќе бидат внатре.
Напред има џеб за да ги топлите рацете.

Прекривката се става преку носилката или марамата
Нема потреба да го облакате бебето во скафандер! Така ќе го чувствувате бебето убаво.
Прекривката го покрива само бебето кога е потребно, а вие сте облечени како обично.
Кога ќе влезете некаде каде е топло, само ќе ја извадите прекривката, така нема да го претоплите бебето.

Прв модел:
- Од надворешна страна чоја, поставена со памучен материјал: 1200 ден.
- Од надворешна страна шушкавец, поставена со флис (нема надворешен џеб): 750 ден.

Прекривката може да се носи врзана за прерамките од носилката или околу врат со трака (која се вади)
Перете рачно, со ладна водаВтор модел:
- Од надворешна страна поларно ќебе (флис), поставена со трико ... 750 ден.
Се пере во машина, на 30 степени


   

 

 

 

14.12.2019 12:02:17