Дрвени играчки Play Wood Toys

Животни на тркалца - Жирафа, слонче: 550 д.

Колички Rainbow 320 д.
Автобуси, трајлер и желкичка: 420 д.Гризалки, 200 ден.
Направени од дрво бука, со заоблени ивици и форма лесна за држење со малите рачиња
Супер кога растат запчињата! 

 

 

 

22.04.2021 19:31:50