Грицки

Направени се од памучен материјал и може да се користат и од двете страни
Прерамките ќе бидат заштитени, а бебето ќе гризе секогаш чисто
Лесно се прицврстуваат и вадат
Се перат во машина
Направени во Македонија

 

 

 

 

 

03.12.2018 14:34:44