Ранчиња

Секое дете ќе се радува на вакво ранче!

Димензии на ранчињата: 30 см во висина, 28 см во ширина

Со апликации и рачно цртани  со текстилни бои, изработени од Фабрика 13

Може да се перат и во машина до 30 степени.

Цена: 590 ден.

 

 

 

 

 

 

 

01.03.2016 22:49:46