Веселата дружинаСите играчки се изработени рачно, со многу љубов и внимание. Направени се од 100% памучен конец, со силиконско полнење. Може да се перат и во машина, на ниска температура, најдобро на програма за рачно перење.

 

 

 

 

 

30.04.2015 10:20:13