Марама (прекривка) за доење

Сошиени се од лесни памучни материјали, погодни и за лето

Еднобојни или дезенирани

Не мора да се пегла

 

Горниот дел во средина е крут и отклонет доволно за да може да го гледате  бебето - и тоа вас (контакт со очите!)  како и да има доволно циркулација на воздух.

Во долниот агол од внатрешната страна на марамата има џеб во кој може да се одложи марамче, цуцла и сл.

Повеќе нема да ви биде проблем да го доите своето бебе, без разлика каде сте. Уживајте  во секој момент!

Може да се користи и како заштита од сонце за на количка

 

 

 

 

09.07.2014 09:53:23