Платнени играчки

 

Бебињата сакаат да откриваат нови предмети што се околу нив, да ги фаќаат, испитуваат, туткаат и секако, ставаат во уста, плус ако при тоа прават и крцкави, шушкави звуци како овие крпчиња ... повеќе од сигурно дека ќе им го задржи вниманието за извесен период :)

Направени се од различни материјали, различна текстура и бои, со полно тракички за испитување

Супер се за оној период кога на бебето му растат запчиња и става се’ во уста!

Може да се перат во машина

Пеглајте (ако воопшто треба!)  на ниска температура

 

Handmade, направени во Македонија

Цена: 200 ден.

 

 

 

21.01.2014 11:44:22