Дрвени играчки Лого Едуко

Сложувалки, 320 д.

Убави за гледање, интересни за игра - учењето и забавата одат заедно:  го стимулира  развојот на моториката, логичко размислување и концентрација, распознавање на форми и бои, погодни за игри во група и развој на социјални вештини.

Виножито, 1490 д.
Montessori, Waldorf дрвена играчка

Низ игра детето ги учи боите, ја развива имагинацијата, креативноста, моторните вештини, координација на движењето. Редење, вгнездување и градење. Со лаковите поединечно детето може да гради мостови, патишта, тунели, огради ...
Димензии: 35 цм х 18 цм, дебелина 4,5 цм
Во комплет со платнена торбичка
 


Дрвени букви, 170 д./буква
Едукативни, декоративни букви за игра и учење, инспирирани од детската фантазија.
Секоја буква е со фигура која е асоцијација на самата буква.
Рачно изработени од дрво, рачно боени со еко бои. Не се лакирани!

 

 

 

 

03.01.2014 12:58:00