Контакт

Бебе Слинг дооел                                            тел. 02 3245 393, моб (VIP) 072 534 203

ул. Адолф Циборовски 19                                e-mail: info@bebesling.mk

Скопје - кај Универзална сала

 

  • За полесно наоѓање:

Точно отспротива  Урбан Хостел !

 

 

РАБОТНО ВРЕМЕ

Понед. -  Петок 11:00 - 18:30

Сабота 11:00 - 14:30

 

 

 

Web продавницата е секогаш отворена :) 

Може да направите нарачка преку телефон или мeјл на info@bebesling.mk. Назначете адреса и тел. за контакт! Испораката е во рок од 1-2 дена од нарачката преку Карго Експрес. 

Цената за достава на пратка до 1 кг до кај вас дома е 90 д. или 60 д. доколку сами ја превземете, плус трошок за откуп по ценовникот на Карго (околу 60 д.)
Доставата во Скопје е 100 д.

Вкупниот износ се плаќа при превземање на пратката ! 

Или:  Вирмански со уплата на Бебе Слинг дооел на с/ка бр. 240010001938040 во Уни Банка.

Одлично решение нарочито ако сакате да подарите на некој  што не живее во вашето место (но е во Македонија)!

 

 

 

 

 

 

 

 

2018-05-25 20:36:27