BebeSling.mk

Од памучни материјали, убави дезени и бои направени со многу љубов од Handmade облека за деца

Тиролки - без или со апликации  600-640-690 д.
Летни фустанчиња 600 д.
Сукњички, туники
Кратки панталончиња 200 д.
Кратки со апликација 300 д.
Шалварки 250 д.
Меки дуксери и ветровки со 2 лица, шарена и еднобојна 690 д.

22.03.2019 16:54:26

BebeSling.mk

За посебен изглед на вашето бебе и дете, рачно плетени работи направени со многу љубов и внимание
од волница или памучен конец

рачнo плетени/ хеклани капи и капи шал, траки за глава, џемперчиња, елечиња ,калчунки, греачи ...

Хеклани пачворк ќебенца
Димензија 65х90 цм: 1200 д.

26.01.2010 16:31:12

BebeSling.mk

Шиени пачворк прекривки, димензија 75х90 цм
Секое е различно и единствено!

Handmade, Македонија
Цена: 600 д.

Убави на изглед, многу практични, може да се користат како прекривка за во количка, за дома, во кола, како подлога за пресоблекување и играње
Се пере во машина, до 40 степени

22.05.2017 14:45:53

BebeSling.mk

Помош при доењето и носење на бебето (babywearing)
Моден детал за мајката, занимација за бебето

Гердани со дрвени топчиња охеклани со 100% памучен конец
Безбедни вашето бебе да ги допира, игра и гризе

Во комплет со мала торбичка од лен

Цена: 400 ден.

Handmade, Македонија

26.02.2015 15:20:27