Килибарни гердани Baby - Bebe Sling


BebeSling.mk

Килибарно герданче за бебе
Природно, традиционално средство кое го олеснува никнувањето на првите запчиња и го подобрува имунитетот
100% природен балтички килибар
Должина: 32-33 цм
Потекло: Литванија (со Цертификат)

Цена: 1200 ден.

26/10/2009 20:45