BebeSling.mk

Дрвени играчки инспирирани од детската фантазија:
    - Детски сложувалки, 320 д.
    - Букви со фигура која е асоцијација на самата буква, 170 д.
    - Виножито големо со 12 лака 1490 д., мало со 6 лака 690 д.

Рачно изработени од природно дрво (бука) и боени со еко бои, безбедни за детето
Направени се од Дрвено катче Лого Едуко, Македонија

03.01.2014 13:58:00

BebeSling.mk

Шарени шушкави крпчиња за играње

За малите рачиња кои сакаат да откриваат нови работи :) и ставаат во уста се’ што ќе најдат

Го насочува вниманието, ја развива моториката

Цена: 200 ден.

21.01.2014 11:44:22

BebeSling.mk

Меки хеклани играчки, од 100% памучен конец, полнети со силиконски снегулки (антиалерген)

Верно другарче на вашето дете

Изработени рачно, во Македонија
Може да се перат и во машина

Цена: 400 ден.

30.04.2015 10:20:13

BebeSling.mk

Рачно изработени меки тропки направени од 100% памучен конец, полнети со силиконски снегулки.
Формата е лесна за фаќање и држење со малите рачиња

Изработени рачно, во Македонија
Може да се перат и во машина

Цена: 350 ден.

13.07.2016 11:29:17

BebeSling.mk

Рачно направени еколошки дрвени играчки
Боени со нетоксични бои, премачкани со чисто ленено масло за заштита на дрвото

Колекција на разнобојни колички и омилени животни за влечење и играње на под - безбедни и пријатни за вашето дете

Дрвени гризалки во форма на мече, пиле, рипче 200 д.

Направени од Play Wood Toys, Македонија

04.07.2017 09:55:52

BebeSling.mk

Перничиња за играње и гушкање од памучни материјали, полнети со силиконски снегулки

Рачно цртани со текстилни бои
Направени од Фабрика 13, Македонија

Цена: 500-600 д.

21.09.2018 11:17:02

BebeSling.mk

Дрвени играчки во форма на мече, рипка или пиле, со додаток дрвени топчиња охеклани со памучен конец

Различните бои, материјали и текстури го привлекуваат вниманието на бебето
Корисни кога растат запчињата!
Цена:  300 ден.

Додаток: долга тракичка за да може да се прицврсти на носилка, количка, седиште во кола и сл.
Цена: 50 ден.

Направени во Македонија

02.01.2019 12:49:43

BebeSling.mk

Направени од дрво и фигури од памучен конец  во неколку форми: сонце, виножито, птица, опкружени со 4 круга мандали
Ќе го привлече и задржи вниманието на бебето. Делува смирувачки и дава убава атмосфера на просторот.
Може да ја закачите на било што.

Handmade, направени во Македонија
Цена: 600 д.

02.01.2019 12:13:19