BebeSling.mk

Ова важи за сите марами !
    - Најдобро е бебето да биде смирено (сито, суво, наспано) кога прв пат ќе го местите во марамата
    - Ткаенината треба убаво да му го покрива грбчето и да оди до позади колената
    - колената се свиткани и се поставени повисоко во однос на газето
    - така грбот ќе има правилна, а колковите здрава положба
    - ДВИЖЕТЕ се ... бебињата сакаат акција!

Начини на местење на Boba Wrap

25.07.2018 16:55:39

BebeSling.mk

Слингот е брз за местење и многу едноставен за користење, но претходно потребно е неколку пати местење за да го научите. Исто како и доењето или бањање на бебето – праксата ве прави експерт :)

Еднаш наместен, само го префрлате преку глава и го ставате бебето во саканата положба.

06.11.2009 16:37:16

BebeSling.mk

Boba 4gs е  лесна за користење, со вклучено перниче кое се подесува и вади, така што може да се користи за носење на новороденче (3,5 кг) до поголемо дете (20 кг)
За Видеа и Инструкции за правилно користење, кликнете на Повеќе

23.10.2020 17:30:54

BebeSling.mk

Положби на носење: Напред со паралелни или вкрстени прерамки, бочно и позади на грб.

Погледнете ги видеата со инструкции

19.05.2017 20:02:30

BebeSling.mk

Видеа како да ја користите Boba X, зависно од возраста и тежината

30.04.2020 12:00:33