BebeSling.mk

Најновиот модел на Боба ергономски носилки, со максимално подесив панел во ширина и висина
Boba X може потполно да ја прилагодите спрема вас и вашето бебе од новороденче до поголем тодлер
Секогаш добра потпора на телото на бебето и потпора од едно коленце до друго
Ја комбинира прилагодливоста на марамите и едноставноста на носилките
Расте заедно со бебето, нема потреба од перниче!

Марка: Boba, САД
Возраст: 0-4 г. (3,5-20 кг)
Носење: Напред и позади на грб

Цена: 9200 ден.

12.04.2019 15:30:59

BebeSling.mk

Boba 4G е мека ергономска носилка со уметок во форма на  перниче кое се монтира внатре и користи кога бебето е мало.
Кога бебето ќе има 7 кг, перничето се вади
Сигурна и удобна, супер едноставна за користење, Секогаш при рака кога ќе ви затреба.

Повеќе пати наградувана!
Марка: Boba, Inc./ САД
Возраст: 0-4 год. (од 3,5 - 20 кг)
Положби на носење: Напред и позади на грб

Цена: 7900 д.

15.04.2019 15:32:35

BebeSling.mk

ISARA е ергономска носилка со подесив панел во ширина и висина што овозможува таа да се користи од 1 месец до 4 години (4 кг - 20 кг).
Панелот е мек како марама и убаво се прилагодува спрема телото на бебето.
Нема потреба од уметок или перниче!

Направена од 100% органски памук, GOTS цертифициран

Положби на носење: Напред, бочно и на грб

Произведена во ЕУ
Прогласена за Gold Winner at 2017 European Product Design Awards

Цена: 7700 ден.

30.05.2018 23:43:28