BebeSling.mk

Меки кожни чевлички папучки за оние кои лазат, проодуваат или веќе трчаат – овозможуваат природен развој на малите стапала

Марка: Dotty Fish, Англија
- 100% кожа, прекрасен дизајн
- мек, неклизечки ѓон од антилоп
- растегливи околу глуждот

Величини: 0-6, 6-12, 12-18, 18-24 мес ... 1150 ден.
2-3 год. ... 1250 ден.

01.10.2011 17:27:31

BebeSling.mk

Ново! Меки топлинки, перфектни за во зима
Марка: Dotty Fish, Англија

Направени целосно од антилоп, поставени со вештачко крзно
Растегливи околу глуждот, не се лизгаат, убаво ќе ја чувствува подлогата кога оди
Величини: 12-18 м, 18-24 м.

Цена: 1600 ден.

27.11.2018 18:21:17