BebeSling.mk

Марами прекривки за дискретно доење во јавност
За да може да го доите своето дете секогаш кога треба, без разлика каде сте

Handmade Од памучни материјали, убави дезени

Одличен подарок за секоја мајка што дои!

Цена: 500 ден.

09.07.2014 09:53:23

BebeSling.mk

Шарена, весела колекција на ранчиња за деца возраст до 6 години
Направени од Фабрика 13, Македонија

Со апликации и рачно цртани со текстилни бои
Се перат и во машина!

Цена: 590 ден.

01.03.2016 22:49:46

BebeSling.mk

Грицките се многу корисен аксесоар кога го носите бебето во носилка
Воглавном секое бебе сака да ги гризе прерамките на носилката, нарочито кога растат запчињата
Тие ќе ги заштитат прерамките, така што нема да има потреба носилката да се пере често
Се прицврстуваат околу прерамките со чичак трака, лесно се ставаат и вадат
Имаат и тракички кои ќе го привлечат вниманието на бебето, а може да се закачи и играчка

Цена: 200 д.

03.12.2018 14:34:44

BebeSling.mk

Уникатни и многу практични торбички за на половина
Секогаш ќе ви биде при рака телефонот, паричникот, флашичка ...
Нарочито згодни кога го носите бебето во марама или носилка

- од памучни материјали, со памучна постава и отворени џебови внатре
Димензии: 20 цм х 22 цм, должината на каишот се прилагодува
Рачно цртани со текстилни бои

Цена: 600 д.
Направени од Фабрика 13, Македонија

11.06.2018 17:13:16

BebeSling.mk

Ранчиња за возрасни (и големи деца) 690 д.

Димензии 40х35 цм, со постава и апликации
рачно цртани со текстилни бои
се перат во машина
Направени од Фабрика 13, Македонија

22.02.2019 12:17:49

BebeSling.mk

Бебешки чизмички и ракавички
Од природно овчо крзно
Направени во Македонија

Величини: 16/17 (0-3м), 18/19 (3-6 м), 20/21 (6-12 м), 22/23 (1-1,5 г)

Чизмички: 600 ден.
Ракавички: 400 ден.

15.11.2017 14:26:53

BebeSling.mk

Јакничка прекривка која се носи врз носилката/марамата и го топли бебето додека сте надвор.
Одговара на повеќето ергономски носилки и марами, а може да се користи и за количка.

Направена во Македонија, од Handmade облека за деца

Цена: 750 ден.

25.12.2017 14:05:03